A 4-a editie a Forumului imobiliar cu tema Challenges and Opportunities in the Current Context, la CCI Prahova

[ad_1]

Camera de Comerț și Industrie Prahova și Camera de Comerț Belgia – Luxemburg – România – Moldova (BEROCC, https://berocc.com/) anunța organizarea celei de-a 4-a Ediții a Forumului imobiliar cu tema «Challenges and Opportunities in the Current Context», care va avea loc in format fizic, joi, 17 noiembrie 2022, la sediul CCI Prahova (str. Cuza Voda, nr.8, Ploiesti).

Evenimentul, care este destinat companiilor și investitorilor din domeniul construcțiilor si energiei, afacerilor imobiliare și sectoarelor conexe – parcuri industriale, servicii logistice, dezvoltare imobiliară, materiale de constructii, proiectare în domeniul oil & gas, turism, consultanță imobiliară, energii alternative, etc., va fi compus dintr-un panel de prezentari tematice urmat de o sesiune de intalniri B2B. Prezentările și discuțiile vor avea loc în limba engleză / limba romana.

Până acum, și-au manifestat intenția de a susține prezentări, următoarele companii:

Reynaers Aluminium – Daniel Popa, Director General

Willy Naessens Group – Catalin Panazan, Director General

Sixense – Mariana Garstea, Director General

NAI Romania and Green Building Council – Botis Ioan Andrei, Director Executiv

Tezcon Storage systems – Ozkan Tezel, Director Executiv

Metigla – Cristian Matasel, Director General

Iata si lista membrilor BEROCC care si-au anuntat prezenta si va rugam, ca in functie de domeniul de activitate si sectorul de interes, sa ne indicati cu ce companie doriti sa purtati discutii de afaceri in cadrul sesiunii B2B, pentru a va putea programa:

List of Participants:

Company – B2B Sessions

 1. Alinso
 2. Project 1
 3. Reynaers Aluminium
 4. Willy Naessens
 5. Sixense
 6. Industrial Montaj
 7. Metigla
 8. ABTechnic
 9. INAQ
 10. RMN360
 11. Indec
 12. NAI/Green Building Council
 13. BDO
 14. Tezcon
 15. BTD Construct
 16. Ibanfirst
 17. Eurozone
 18. 1Contec
 19. Heveco
 20. WDP
 21. C-Mec

Vă invităm, așadar, să participați la acest eveniment, care are ca scop dezbaterea problemelor actuale cu care se confrunta agentii economici din sector, impartasirea de experiente comune dar si identificarea de noi parteneri de afaceri si așteptăm cu deosebit interes raspunsul Dvs. la adresa de e-mail [email protected]  pana cel tarziu 10 noiembrie 2022.

Articolul A 4-a editie a Forumului imobiliar cu tema Challenges and Opportunities in the Current Context, la CCI Prahova a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link