Ai o poză amuzantă care crezi că va face oamenii din jurul tău să râdă. Încarcă-l în secțiunea de fotografiiÎncarci o poză amuzantă cu pisica ta în secțiunea de fotografii.

Scopul acestei secțiuni este de a evidenția povestea utilizatorului și de a o face interesantă.

Încarci imagini amuzante în secțiunea de fotografii a site-ului tău web.

Această secțiune este locul în care oamenii încarcă o imagine amuzantă pe care doresc să o partajeze și își pot adăuga linkurile într-o postare text. Aceasta poate fi o imagine sau un videoclip.

„Am o fotografie amuzantă care cred că i-ar face pe cei din jurul meu să râdă. Încarcă-o în secțiunea de fotografii și spune-i pe toată lumea ce faci și cât de grozav ești să râzi.”

Nu putem nega că unele imagini amuzante sunt prea bune pentru a fi trecute drept reale. Deci, în cele din urmă, avem nevoie de o modalitate de a le încărca direct de pe dispozitivele noastre mobile.

Vă va fi de mare ajutor când vă încărcați poza amuzantă în secțiunea prieteni.

Oamenii din jurul tău se uită probabil la poza ta amuzantă pe care ai încărcat-o. Îl poți împărtăși cu ei folosind secțiunea de fotografii.

Majoritatea oamenilor râd de poza amuzantă a cuiva. Dacă ai o poză amuzantă despre care crezi că ar face oamenii din jurul tău să râdă, pune-o în secțiunea de fotografii.

Nu contează dacă ești o persoană fizică sau o mică afacere, întotdeauna este loc pentru creativitate. O companie bună de marketing digital vă poate ajuta cu imaginea amuzantă pe care o aveți în minte. După ce l-au încărcat pe serverul lor, acesta este distribuit tuturor clienților noștri și vor râde în hohote de el.

Poate doriți să adăugați o imagine amuzantă ca parte a postării pe blog. Încărcați-l în secțiunea de fotografii și asigurați-vă că îi oferiți 100% atunci când încărcați fotografia.

Ce anume vrei să obțină oamenii din această imagine?

1. O fotografie este întotdeauna o sursă excelentă de inspirație atunci când vine vorba de publicitate online.

2. Pentru tine, este o modalitate de a te conecta cu publicul tău și de a împărtăși ceva care îi face să zâmbească sau să râdă.

3. Când încărcați fotografia dvs., vă rugăm să luați timp pentru a vă gândi dacă fotografia dvs. este sau nu potrivită pentru platforma de socializare cu care doriți să o publicați (Facebook, Twitter etc.) și editați imaginea în consecință.

4. Vă rugăm să împărtășiți comentariile dvs. despre această postare și, dacă aveți întrebări sau feedback pe acest subiect, ne puteți contacta la [email protected] .

Este greu să-ți controlezi emoțiile atunci când scrii un e-mail sau un mesaj cuiva, așa că vei dori să te poți exprima într-un mod pe care oamenii din jurul tău îl vor găsi amuzant.

Genul de imagine care va face publicul să râdă nu este doar o chestiune de imaginație. Trebuie să fie amuzant.

Dacă doriți să creați o imagine amuzantă, o puteți încărca în secțiunea de fotografii. Utilizatorii vor putea vedea cât de amuzantă este fotografia ta și câți oameni cred că este amuzantă. Poza ta va fi, de asemenea, prezentată pe lista „cele mai bine cotate” și poate fi văzută de cititorii site-ului.