Bine pentru PLOIESTI! Schimbarea la fata (in ceasul al 12-lea): zona pietonala Unirea-Mercur se repara si se modernizeaza!

[ad_1]

În sfârșit!!! Zona pietonală din dreptul clădirilor Unirea-Mercur își schimbă fața și asta ÎN BINE! După ce ani buni aii riscai să-ți rupi picioarele și încălțările printre bucățile de gresie și ciment care păreau tocmai ieșite de sub șenilele vreunui tractor, cu un aspect cumplit, dezolant, devenit periculos la orice pas, acum totul ia alt chip.

Se repară, se asfaltează, semodernizează. E vorba de numai câțiva metri, nu de kilometri, nu de nu știu ce arie de anvergură. S-ar fi putut face demult, dar… Dar, vorba-aceea mai bine mai târziu decât niciodată! Era, poate doar o chestiune de voință și de câteva zile de muncă, nu de cine știe ce mare filosofie!!

Articolul Bine pentru PLOIESTI! Schimbarea la fata (in ceasul al 12-lea): zona pietonala Unirea-Mercur se repara si se modernizeaza! a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link