CSM Petrolul Ploiesti, cu moralul si cosaverajul „pansate” dupa victoria cu CSM Miercurea Ciuc!

[ad_1]

Disputat în această seară în Sala Sporturilor Olimpia, în cadrul etapei a 3-a a Ligii Naţionale de Baschet Masculin, meciul cu CSM VSKC Miercurea Ciuc a fost pansamentul perfect pentru echipa noastră în acest debut de sezon. „Veneam după 4 înfrângeri care ne-au zdruncinat puţin moralul şi încrederea chiar dacă adversarii au fost de alt calibru şi aveam nevoie de un meci mai la îndemână, în care schemele de joc să meargă uşor, iar defensiva să-şi stabilească noi repere”, au declarat reprezentanții CSM Ploiești.

A fost 103-45 (28-11, 29-16, 25-4, 21-14) pentru CSM Petrolul Ploieşti după 40 de minute de baschet bun al băieţilor noştri, care şi-au creat un avantaj lejer încă din primele minute, iar restul a fost „antrenament cu public”, în faţa unei formaţii care n-a putut conta pe cel mai bun român al său, Amedeo Casale, şi, în plus, a avut şi o serie de statistici îngrozitoare: 5% la „3 puncte” şi 50% la „libere”!

Mihai Popa a profitat şi le-a acordat minute generoase tuturor jucătorilor de pe bancă, cel mai puţin jucând Iancu (14:25) şi Ene (12:17) şi probabil că dacă avea la dispoziţie şi „contingentul U17”, prezent în aceste zile la turneul EYBL de la Hamburg, puştii ar fi prins, şi ei, câte un „sfert” pe parchet.

Oficialii clubului ploieștean tranmsit: „În condiţiile în care diferenţa de la final, de 58 de puncte, ne scuteşte de prea multe comentarii, să mai spunem că statisticile au arătat, şi ele, foarte bine pentru CSM Petrolul Ploieşti: 48% (15/31) la aruncările de la distanţă, 53-22 la recuperări şi 26-10 la pase decisive!”

Pentru echipa noastră au jucat în această seară: B. Popa (19 puncte, 4×3), V. Brkic (19, 1×3), Mitchell (18, 3×3), Funderburk Jr. 14, 2×3), Misters (10, 2×3), Milin (8), Popa Calotă (7, 1×3), C. Chiţu (5, 1×3), O. Iancu (3, 1×3), A. Ene.

În etapa a 4-a a Ligii Naţionale, CSM Petrolul Ploieşti va juca, la finalul săptămânii viitoare, pe terenul celor de la CS Municipal Târgu Mureş. SĂ FIE CU… VICTORIE!

Articolul CSM Petrolul Ploiesti, cu moralul si cosaverajul „pansate” dupa victoria cu CSM Miercurea Ciuc! a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link