Fii îndrăzneață! Alege pantalonii scurți pentru a ieși din anonimat!

Deși deocamdată încă este destul de frig, dar temperaturile de afară nu ne duc cu gândul deloc la perioada verii, când rochițele vaporoase și pantalonii scurți erau la putere, o adevărată fashionistă nu lasă pe ultima clipă astfel de detalii. De aceea, experții în modă îți ”aruncă mănușa” și îți propun ceva oarecum aparte: alege pantalonii scurți pentru zilele când condițiile meteorologice îți permit să îi porți. Și nu, nu doar pentru zilele când temperaturile de afară permit purtarea acestui articol vestimentar, ci și perioadele în care toamna va începe, cel puțin calendaristic. De aceea, specialiștii în modă au pentru reprezentantele sexului frumos câteva recomandări despre cum poți purta chiar și toamna pantalonii scurți, fără grija frigului sau teama de a nu fi catalogate drept caudate sau ridicole. Deja ți-am stârnit curiozitatea? Atunci hai să citești rândurile de mai jos pentru că vei găsi foarte multe informații interesante.

Jeans scurt, clasic

Nu-ți spunem o noutate: acest model de pantalon scurt este cel mai întâlnit și, fără îndoială, se numără printre modelele preferate de reprezentantele sexului frumos. Aproape că nu există ocazie la care să nu se potrivească de minune, excepție ar fi la un job unde se cere stilul office sau la evenimentele speciale din viața noastră. La o ieșire relaxată în oraș, la iarbă verde, la shopping și lista poate continua, sunt tot atâtea locuri unde un jeans scurt, clasic, este alegerea potrivită, mai ales dacă sunt însoțiți de un tricou, sau o cămașă în carouri, care duce puțin cu gândul la stilul country, și pe care le puteți achiziționa din magazinele de specialitate. Acum, pentru zilele mai răcoroase de toamnă despre care am ales să vorbim în mod special, poți schimba doar încălțămintea, iar sandalele clasice să le înlocuiești cu botine sau cizme de piele întoarsă pentru ca stilul country lejer să fie mai bine prezent. Ce zici? Cum ți se par sugestiile noastre? Sunt sau nu unele pe placul tău?

Pantaloni scurți, din piele

De data aceasta am decis să mărim puțin miza, și să venim în sprijinul acelor Eve care le place să iasă mereu în evidență, să atragă toate privirile. O ținută aparte, în special la perioada de început a toamnei, potrivit experților în domeniu sunt pantalonii scurți, din piele, la care poți asocia o pereche de pantofi cu vârful ascuțit și o cămașă uni, bine călcată și apretată. Toți cei din jur vor fi de acord că ai reușit în acest fel să îți creezi o ținută chic, dar care nu deranjează în niciun fel ochiul privitorului. Ba din contră, vei fi admirată! Și, fie vorba între noi, ce reprezentantă a sexului frumos nu își dorește asta, chiar dacă poate nu recunoaște asta!

Pantaloni scurți, eleganți

Atunci când te gândești la pantaloni scurți, în mintea ta nu concepi ca o astfel de piesă vestimentară să se potrivească bine și cu stilul office sau cel elegant. Total greșit, pentru că ai nevoie de puțină imaginație, dar sigur vei reuși să îți alcătuiești o ținută inspirată, iar acum îți vom explica mai bine și de ce am făcut această afirmație.

Pentru un stil elegant, dar în același timp și extrem de original, la birou, puoi apela cu încredere la o pereche de pantaloni scurți, ușor deasupra genunchiului. Marii creatori de modă sunt de părere că această ținută trebuie să mai conțină, în afară de pantalonii scurți despre care tot ți-am amintit până acum, obligatoriu o cămașă albă și un sacou elegant, și vei fi cu siguranță apreciată pentru ținută. Îndrăzneață, elegantă, provocatoare! Cam acestea vor fi epitetele cu care cei din jurul tău o vor descrie. Sună bine, nu-i așa?

Culori pastelate

Am tot vorbit despre modele, materiale, dar cu toate acestea, am lăsat la urmă un detaliu de mare importanță. Care sunt nuanțele spre care să îți îndrepți atenția atunci când ai în minte pantalonii scurți? De regulă, nu ai cum să dai greș cu acele culori închise, care se accesorizează mult mai ușor și care se potrivesc de minune și la celelalte articole vestimentare, în nuanțe diferite.

Noi îți aducem însă în atenție ceva ce ai putea considera mult prea îndrăzneț sau, dimpotrivă, ceva care ți se pare că ți se potrivește perfect. Astfel, dacă vrei ceva mai altfel, nicio problemă, alegeți pantalonii scurți în culori pastelate, la care merg de minune accesoriile aurii, precum și o cămașă albă.

Imprimeurile încă sunt la modă

Deși au ceva ani de când sunt în trend, imprimeurile nu și-au spus încă ultimul cuvând în materie de fashion și se pare că nici în anii următori situația nu se va schimba prea mult. Ceea ce, până la urmă, nu are decât să te bucure, pentru că întotdeauna ți-au plăcut și ai multe piese vestimentare cu printuri. Nici sezonul acesta marii creatori de modă nu au declarat că ”s-au săturat” de ele, ba din contră. Așa că, dacă te simți  îndrăzneață, o pereche de pantaloni scurți, cu imprimeu floral, la care merge de minune un top frumos și accesorii delicate, sunt o ținută super sexy și care va face multe furori în rândul celor care te vor admira. O eșarfă vaporoasă și subțire este recomandarea specialiștilor în fashion pentru ca look-ul tău să fie, cu siguranță, unul demn de ținut minte, și care va atrage privirile admirative ale celor din jur. Îndrăznește mai mult, ieși din anonimat și bucură-te de ținute cu adevărat ieșite din comun, dar care ți se potrivesc atât de bine!