Investitii de 44,5 milioane de euro in spitalele din Bucuresti

[ad_1]

„Am primit astăzi votul consilierilor generali pentru mai multe proiecte de hotărâre, inițiate de viceprimarul Horia Tomescu, referitoare la investiții în infrastructura medicală din București, prin PNRR. Proiectele vizează, pe de o parte, îmbunătățirea infrastructurii ambulatorii a spitalelor administrate de Primăria Municipiului București prin ASSMB, iar pe de altă parte, dotarea acestora cu echipamente și materiale destinate reducerii riscului de infecții nosocomiale”, a anuntat primarul general al capitalei, Nicusor Dan.

Investițiile pentru îmbunătățirea infrastructurii ambulatoriilor spitalelor (modernizări, extinderi, achiziționări de echipamente), în valoare de circa 40 de milioane de euro, sunt pentru ambulatoriile a 11 spitale – Sf.Maria, Prof. Dr. Alexandru Obregia, Nicolae Malaxa, Dr. Victor Gomoiu, Foișor, Filantropia, Colțea, Colentina, Dr. Ion Cantacuzino, Dr. Victor Babeș, Prof. Dr. Theodor Burghele.

Investițiile în echipamente și materiale destinate reducerii riscului de infecții nosocomiale, în valoare de 44,45 de milioane de euro, sunt pentru 10 spitale – Sf. Maria, Dr. Victor Gomoiu, Filantropia, Colțea, Colentina, Dr. Ion Cantacuzino, Dr. Victor Babeș, Prof. Dr. Th. Burghele, Prof. Dr. Panait Sârbu, Dr. Carol Davila.

Articolul Investitii de 44,5 milioane de euro in spitalele din Bucuresti apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link