Signify și Mercedes-AMG PETRONAS Formula 1 Team lansează un nou parteneriat pentru a conduce prin inovație responsabilă atât pe pistă, cât și în afara ei

  • Parteneriatul va sprijini performanța și viziunea echipei Mercedes-AMG PETRONAS Formula 1 Team pentru a deveni una dintre cele mai sustenabile echipe sportive profesionale din lume.
  • Inovațiile Signify vor îmbunătăți bunăstarea și performanța piloților și inginerilor.
  • Iluminatul Signify creează experiența de vizionare perfectă pentru fani, atât pe circuit, cât și acasă.

București, România: Signify (Euronext: LIGHT), liderul mondial în iluminat, anunță astăzi un nou parteneriat cu Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team. Conectați de pasiunea comună pentru inovație tehnologică și sustenabilitate, acest parteneriat va duce mai departe viziunea echipei de a deveni una dintre cele mai sustenabile echipe sportive profesionale din lume.

Eric Rondolat, CEO, Signify a declarat:

„Suntem mândri să fim partnerii Mercedes-AMG PETRONAS F1, o echipă determinată să conducă atât pe pistă, cât și în afara acesteia. Împărtășim o pasiune pentru inovația responsabilă în vederea progresului în industriile noastre și dincolo de acestea. Angajamentul nostru comun de a acționa responsabil ne va conduce la dezvoltarea de tehnologii noi transformatoare și disruptive care să îmbunătățească performanța în beneficiul oamenilor și al planetei.

Suntem entuziasmați să avem oportunitatea de a sprijini obiectivul câștigător al echipei Mercedes-AMG PETRONAS F1, oferind inovații de iluminat centrate pe om care pot îmbunătăți performanța echipei. Suntem onorați să asociem brandurile noastre cu unul dintre cele mai puternice din lume și să oferim fanilor experiențe de neuitat, atât pe circuit, cât și acasă. Cu multe colaborări deja începute, aștept cu nerăbdare să văd cum va evolua acest parteneriat.”

Toto Wolff, Team Principal și CEO, Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team, a adăugat:

„Inovația și performanța sunt în centrul a tot ceea ce facem. Suntem, de asemenea, conștienți de responsabilitățile noastre sociale și, prin urmare, integrăm sustenabilitatea în fiecare acțiune. Parteneriatul cu Signify este un pas interesant care ne va ajuta să progresăm în ambele domenii. Tehnologia lor de iluminat de vârf alimentează deja mai multe curse nocturne, iar angajamentul lor de pionierat față de acțiunile climatice este o sursă de inspirație. Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm pentru a stabili sinergii și a beneficia de sprijin pentru a deveni una dintre cele mai sustenabile echipe sportive din lume. De asemenea, credem că bunăstarea este strâns legată de performanță. Tehnologia și inovația în iluminat de la Signify vor asigura condiții optime pentru membrii echipei noastre și suntem entuziasmați să explorăm în continuare aceste oportunități.”

Richard Sanders, Chief Commercial Officer, Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team, a declarat:

„Suntem încântați să primim Signify în familia noastră de parteneri. Suntem deja privilegiați să colaborăm cu unele dintre cele mai inovatoare companii din lume. Adăugarea unei alte companii de top mondial în ecosistemul nostru de parteneri, cum este Signify, este, prin urmare, fantastică. Suntem entuziasmați să colaborăm cu ei datorită tehnologiei lor inovatoare și angajamentului lor pentru sustenabilitate. Împreună, suntem încrezători că vom crea un parteneriat cu un impact profund și o moștenire durabilă.”

Signify și Mercedes-AMG PETRONAS F1 sunt dedicate inovației responsabile, plecând de la convingerea comună că performanța nu ar trebui să vină cu orice preț și că sustenabilitatea nu compromite performanța. Pe măsură ce ambele echipe continuă să conducă transformarea industriilor lor, inovația responsabilă susține performanța și conduce la rezultate sustenabile.

Responsabilitate ecologică

Signify a condus transformarea și decarbonizarea sectorului de iluminat și a anunțat recent Planul său de Tranziție Climatică pentru 2040, stabilindu-și viziunea de a atinge zero emisii nete până în 2040. Compania a redus emisiile de gaze cu efect de seră pe întregul lanț valoric cu 50% din 2019 și continuă să promoveze eficiența energetică și o tranziție energetică accelerată. Odată cu noul parteneriat, Signify se angajează să împărtășească cunoștințele și expertiza sa pentru a sprijini Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team în dezvoltarea propriului Plan de Tranziție Climatică.

Bunăstare și performanță

Pentru a câștiga în Formula 1, fiecare membru al echipei trebuie să performeze la potențial maxim în fiecare moment. Inovațiile de iluminat Signify vor amplifica eforturile echipei de a crea condiții optime pentru piloți, ingineri și membrii echipei, ajutându-i să vadă, să se simtă și să performeze la cel mai înalt nivel. NatureConnect, EyeComfort și alte tehnologii vor aduce puterea luminii naturale în interior pentru a sprijini concentrarea cu o lumină confortabilă pentru ochi și pentru a susține ritmul natural al corpului și capacitatea de a se adapta la o agendă solicitantă.

Experiențe de neuitat

Iluminatul nostru strălucește pe circuitele nocturne din Singapore și Las Vegas, asigurând că cel mai rapid spectacol de pe pământ este perfect iluminat. Și pentru cei care nu sunt pe circuit, Signify oferă iluminat ambiental pentru TV și jocuri, transportând fanii de acasă în mijlocul acțiunii.

– SFÂRȘIT –

Pentru informații suplimentare, contactați:

Marketing and Communications Manager

Angelica Stan

Telefon: +40 727 816 068

E-mail: [email protected]

Despre Signify

Signify (Euronext: LIGHT) este liderul global în domeniul iluminatului pentru profesioniști și consumatori, care utilizează pentur iluminat Internet of Things. Produsele noastre marca Philips, sistemele de iluminat conectat Interact și serviciile bazate pe date, oferă valoare comercială și transformă viețile oamenilor în case, clădiri de birouri și spații publice. Cu vânzări de peste 6.5 miliarde de EURO în 2022, avem o echipă de aproximativ 35,000 de angajați în peste 70 de țări. Exploatăm potențialul extraordinar al luminii pentru a îmbunătăți viețile oamenilor. Am atins neutralitatea emisiilor de carbon în 2020, am fost prezenți în Dow Jones Sustainability World Index încă de la IPO-ul nostru timp de șase ani consecutivi și am fost numiți Lider în industrie în 2017, 2018 și 2019. Noutățile de la Signify se găsesc în Newsroom, Twitter, LinkedIn și Instagram. Informații pentru investitori pot fi găsite pe pagina Relații cu investitorii.

Despre Mercedes-AMG Petronas F1 Team

Mercedes-AMG PETRONAS Formula One Team este echipa oficială a Mercedes-AMG, concurând la cel mai înalt nivel al sporturilor cu motor – Campionatul Mondial de Formula 1 FIA.

Formula 1 este un sport unic. Combinând munca de echipă de elită, tehnologiile de vârf și inovația, managementul performanței și abilitățile excepționale de conducere, echipele dezvoltă mașini de curse capabile să concureze împotriva rivalilor într-un mediu de înaltă tensiune care se întinde pe peste 20 de curse pe cinci continente în fiecare sezon.

Echipa Mercedes-AMG PETRONAS Formula One, cu sedii tehnologice în Brackley și Brixworth în Regatul Unit, reunește peste 2.000 de oameni dedicați și determinați care proiectează, dezvoltă, fabrică și concurează cu mașinile conduse de campionul mondial de șapte ori Lewis Hamilton și câștigătorul de Grand Prix, George Russell. Câștigând șapte campionate consecutive la piloți și constructori între 2014 și 2020 și asigurându-și un record de opt campionate consecutive la constructori în 2021, echipa este una dintre cele mai de succes din istoria sportului.

Între revenirea în calitate de constructor în 2010 și finalul sezonului 2023, echipa Mercedes-AMG a obținut 116 victorii, 272 de podiumuri, 129 de pole positions, 96 de cele mai rapide tururi și 54 de finșuri 1-2 din 281 de curse.