TRAGEDIE pe DN1, la doi pasi de Ploiesti: Doua victime decedate si un cetatean strain ranit grav

[ad_1]

Vestea tristă a dimineții a picat ca un fulger: două persoane au murit vineri dimineață pe DN1, în Prahova, în urma unui cumplit accident rutier în care au fost implicate două autoturisme.

O a treia victimă, un cetățean turc, a fost grav rănit și a fost transportat la spital, suferind multiple leziuni.

„​Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 1, în zona localității Păulești, județul Prahova, s-a produs un accident rutier în care 2 autoturisme au intrat în coliziune la intersecția cu DJ 155.

În urma impactului au rezultat două victime, decedate. Circulația rutieră este restricționată pe prima bandă a sensului de mers Brașov – Ploiești, valorile de trafic fiind în creștere.

Se estimează reluarea circulației în condiții normale în 60 de minute.”, a fost anunțul official depsre evenimentul produs în acest loc de pe DN1 parcă… predestinat unor evenimente extrem de grave.

Potrivit cercetărilor la fața locului, în tragedia care s-a produs în zona intersecției cu DJ 155, spre Păulești, au fost implicate două autoturisme.

Cele două victime declarate decedate sunt doi bărbați în vârstă de 41, respectiv 56 de ani, după cum au transmis reprezentanții SAJ Prahova.

A treia victimă este un tânăr de 22 de ani.

Pe lângă cei 15 pompieri din cadrul ISU Prahova mobilizați la fața locului, a fost solicitat și sprijinul unui elicopter SMURD.

Firește, a fost deschisă o anchetă pentru a se stabili circumstanțele în care s-a produs această nenorocire care se adaugă, din păcate, la șirul deja prea lung al accidentelor mortale produse în zona cu pricina.

foto: infotraficromania.ro

Articolul TRAGEDIE pe DN1, la doi pasi de Ploiesti: Doua victime decedate si un cetatean strain ranit grav a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link