Echipamente profesioniste pentru firmele de curățenie

Toată lumea este de accord cu expresia ”curățenia înseamnă sănătate”. Adevărul acesteia a fost demonstrat chiar și de medici care, sunt de accord cu toții, că un organism care trăiește într-un mediu curat va avea parte de o stare de sănătate bună. Din păcate, multe dintre afecțiunile omului modern și nu numai se ”trag” de la o igienă necorespunzătoare, atât din punctual de vedere al persoanei, cât și al spațiului unde trăiește sau își desfășoară activitatea.

În rândurile care urmează am decis să lăsăm, deocamdată, la o parte, informațiile despre starea de curățenie personală și să ne axăm mai mult despre cea a locuinței sau a locului de muncă.

Firmele de curățenie, de mare ajutor

În zilele noastre, timpul pare că nu ne mai ajunge pentru a face tot ce ne-am propus într-o zi. Copiii cer atenție non-stop, iar după o zi grea la serviciu uneori parcă nu mai avem nici pic de energie pentru a ne apuca de curățenie. Nu e de mirare deci că în ultima vreme s-au înmulțit firmele de curățenie, care oferă servicii profesioniste, și care sunt de mare ajutor atunci când vine vorba despre curățarea unui spațiu. Acestea sunt dotate cu echipamente profesionale pentru curățenie, care garantează că aceasta se va face într-un timp scurt, iar spațiul va fi nu numai curățat așa cum trebuie, ci va fi și dezinfectat.

Chiar dacă mulți vor strâmba din nas și vor spune că mătura și mopul nu se vor demoda prea curând, le replicăm un singur lucru: progresul nu poate fi oprit. Este adevărat că mătura și mopul își au rolul lor bine stabilit în procesul de curățenie, tendința vremurilor actuale este să se apeleze tot mai mult la  utilajele profesionale de curățenie și curățenia mecanizată, care și-a dovedit din plin eficiența, față de cea clasică.

Mai mult decât o afacere

În rândurile de mai jos ne vom îndrepta atenția către cei care și-au construit sau intenționează să-și construiască o afacere în domeniul curățeniei profesionale. Astfel, dacă ești un profesionist care are nevoie de cele mai bune utilaje pentru activitatea sa, sau o persoană fizică ce desfășoară activități la domiciliu, primul lucru de care trebuie să ții cont sunt echipamentele de curățenie profesionale. Am pregătit și noi minimul de dotări care nu ar trebui să îți lipsească.

Aspiratoare profesionale

Pe site-urile de pe internet sau în magazinele de profil vei găsi o ofertă mai mult decât generoasă în ceea ce privește aspiratoarele profesionale. . Aceste echipamente sunt perfecte pentru activități de curățenie în hoteluri, restaurante, sedii de firme, clădiri de birouri, gospodării personale și multe alte locații.

Dacă este posibil, optează pentru aspiratoarele produse de Karcher și Stihl, doi dintre cei mai renumiți producători mondiali de echipamente de curățenie și nu numai. De fapt, cam toată lumea știe că numele acestora este sinonim cu calitatea, și chiar dacă produsele lor sunt ușor mai scumpe, poți fi siguri că ai făcut o alegere corectă. Cel mai probabil, vei avea nevoie de mai multe astfel de produse, cum ar fi aspiratoare pentru suprafețe uscate sau umede, dar și aspiratoare profesionale pentru spălat.

Tot pe site-urile care comercializează echipamente pentru curățenie vei găsi și o mulțime de accesorii menite să transforme simplele aspiratoare în echipamente ce vor părea desprinse din filme. Grație acestora aspiratoarele vor îndeplini cu succes mai multe funcții, și nu va fi nevoie să achiziționezi un alt produs pentru aceasta.

Mașini de spălat pardoseala

Aceste mașini de curățat, cunoscute și sub numele de Cleaner, sunt tot ce ai nevoie pentru întreținerea și curățarea profesională a pardoselilor, podelelor și parchetului. În ceea ce privește cele mai bune produse, nu putem numi întotdeauna modelele, dar putem numi mărcile care nu dezamăgesc niciodată. Kulture, liderul mondial în materie de echipamente de curățenie, este cel care nu te dezamăgește niciodată și nu o face nici în acest caz. Orice tip de echipament de la Kulture te va ajuta în cele mai dificile condiții de lucru și vei aprecia și rezistența, dar și  durata sa de viață.

Mașini de măturat, dar și aspirat

Echipamentele de acest gen de la Stilhl și Karcher sunt o necesitate pentru curățătorii profesioniști. Din fericire, poți găsi numeroase produse de acest tip în magazine și pe internet, într-o varietate de dimensiuni și specificații tehnice.

Cele mai bune măturătoare și aspiratoare profesionale pot fi folosite cu succes atât pentru activități în aer liber (curățarea străzilor, aleilor, trotuarelor, aleilor, benzinăriilor, parcărilor etc.), cât și pentru activități în interior (curățarea spațiilor mari ale companiilor, atelierelor, hipermarketurilor, centrelor comerciale etc.). De asemenea, nu uita să optezi echipamente cu multe accesorii. Acest lucru îți ușura mult munca și îți va permite să termini mai repede ceea ce ți-ai propus.

Aparate de curățat cu înaltă presiune

De data aceasta, Karcher, Stihl și Makita conduc clasamentul celor mai buni producători de echipamente de curățenie. Încă o dată, există o gamă largă de aparate de spălat cu presiune din care îți poți face alegerea și depinde doar de tine să decizi care dintre ele este cea pe care o preferi.

Inutil să mai adăugăm că trebuie să iei în considerare specificațiile tehnice ale acestor dispozitive de curățare, care includ debitul, greutatea, presiunea, lungimea furtunului și puterea, iar prețul acestor dispozitive variază în funcție de model și de producător. Din nou, nu uita de accesorii.

În concluzie, trebuie să înțelegi de ce ai cu adevărat nevoie pentru munca ta și de care echipamente sau accesorii te poți lipsi. Dacă ai nevoie de ajutor, nu ezita să ceri sfatul unui expert.